Поділитись:

На Волинь прилетів мільярдер зі списку Forbes шукати історію сім'ї (фото)

Неділя, 01 вересня 2019, 13:51
На Волинь прилетів мільярдер зі списку Forbes шукати історію сім'ї (фото)

Бразильський мільярдер Даніель Феффер разом зі своєю великою сім'ї відвідав невелике селище Локачі, що у Волинській області. Відомо, що він є у списку найбагатших людей світу за рейтингом журналу Forbes.

Про це повідомляє Ірина Бура на електронних шпальнах видання «Вісник».

Даніель Феффер, що має єврейське коріння, приїхав в Локачі тому, що там жили його предки, а саме прадід – Сімпсон Феффер, який був євреєм-ашкеназі.

Повідомляється, що єврей Даніель Феффер, прилетів особистим літаком до Львова – і гайда стежинами предків. Разом з Даніелем приїхали його дружина, двоє синів, племінники. З ними також прибула знімальна група та гіди-перекладачі. Більше того – їх супроводжував відомий бразильський режисер-документаліст Марсело Мачодо. Варто зауважити, що сімейство Феффер захотіли зняти фільм про свою подорож в Україну, а також написати книгу.

На Волинь прилетів мільярдер зі списку Forbes шукати історію сім'ї (фото)

Євреїв із Бразилії цікавило головне – історія їх сім'ї, а також чому в селищі практично не залишилося єврейського населення.

До слова, бразильські євреї з українським корінням відвідали місцевий меморіал жертвам Голокосту.

Поїздкою Феффери лишились задоволені. Далі із Локач бразильська родина мільярдерів попрямували у Колки та Рівне, а вже звідти – у Варшаву та назад додому.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На Волині – 43 мільйонери

Надрукувати
мітки:
коментарів