Поділитись:

У "Яровиці FLY" – високі вимоги до вікон*

Понеділок, 02 вересня 2019, 13:00
У

У "ЯРОВИЦЯ FLY" – теплий та красивий дім з великими панорамними вікнами, тому і вимоги до віконних конструкцій дуже високі.

5-камерна німецька віконна система Brugmann стала для нас ідеальним рішенням, вона відповідає всім високим вимогам. Вдалося суттєво зменшити енерговитрати завдяки тому, що профільна система запобігає утворенню теплових перемичок (з досвіду зданих будинків).

Завдяки ґрунтовно ущільненим поверхням профіль не лише стає дуже зручним у догляді, але й відрізняється надзвичайно тривалим терміном експлуатації. Високотехнологічна профільна конструкція, обладнана великими сталевими прокладками, призначена для додаткового забезпечення достатньої стабільності та експлуатаційної надійності.

Крім високої якості пластику і чіткої геометрії вікна Brugmann володіють рядом технологічних переваг:

  • Глибока посадка склопакету значно знижує «місток холоду» через дистанційну рамку склопакету.
  • Товщина зовнішніх стінок основних профілів не менше 3 мм, що забезпечує більш високу міцність зварного шву.
  • Наявність у камері водозбору-колектору 4 мм затвору, вода завдяки затвору не просочується під штапик навіть при відкинутому положенні стулки.
  • Металеві підсилювачі не стикаються зі стінками камери завдяки спеціальним виступам на стінках підсилювальної камери, що знижує втрати тепла по стінкам профілю і підвищує тепловий опір профілю.
  • Можливість скління до 40 мм дозволяє в холодну пору року уникнути випадання конденсату на внутрішній поверхні профілю.

І головне – якісний монтаж з дотриманням всіх норм. Окрім цього, ми встановлюємо систему триплекс – багатошарове скління з підвищеними шумопоглинальними властивостями. Скло безпечне, тому що має високу на опірність удару, проникнення вологості та спеки, накалювання тощо.

Обирайте енергоощадність, це до 30 % економії на комунальних послугах, а головне – комфортний, теплий та красивий дім.
ЯРОВИЦЯ FLY – РОЗУМНІ ІНВЕСТИЦІЇ

Детльніше:

  • 050 402 05 05
  • yarovytsya.com.ua
  • euroholding.net.ua
Надрукувати
мітки:
коментарів