Поділитись:

Відвідувачів "Бандерштату" пригощатимуть учасники Lutsk Food Fest

Вівторок, 31 травня 2016, 12:16

Гостей "Бандерштату" частуватимуть резиденти гастрономічного фестивалю Lutsk Food Fest.

Аби відпочинок на Бандерштаті був не тільки цікавим, але й смачним, організатори подбали про частування для гостей заходу. На фестиваль завітають резиденти гастрономічного фестивалю Lutsk Food Fest, – повідомили у прес-службі фестивалю.

Фуд-зона фестивалю здивує відвідувачів смаколиками від улюблених учасників кулінарного дійства, які представлятимуть українську і світову кухню. Вони частуватимуть як традиційним фаст-фудом, так і цікавими стравами від професійних кухарів.

Нагадаємо, десятий ювілейний Бандерштат відбудеться 5-7 серпня у Луцька. На території фестивалю діятиме понад десять мистецьких майданчиків.

Учасники головної музичної сцени: Брати Гадюкіни, Тартак, Brutto, O.Torvald, Jamala, Гайдамаки, Антитіла, Роллікс, Фіолет, Жадан та Собаки, Був'є Веремій, Morphine Suffering, Анна, Epolets, Stoned Jesus, Карна.

Квитки на фестиваль можна придбати на сайті http://www.kasa.in.ua/Окрім цього, працюють додаткові точки продажу – детальніше про це на сайті http://bandershtat.org.ua/ або за телефоном 096-138-97-82.

Фото журналу Plateful із третього гастрономічного фестивалю Lutsk Food Fest

Надрукувати
мітки:
коментарів