Поділитись:

Податки поповнили бюджети волинських громад майже на три мільйони гривень

Четвер, 05 вересня 2019, 17:12
Податки поповнили бюджети волинських громад майже на три мільйони гривень

Упродовж січня-серпня 2019 року місцеві громади Волині отримали в розпорядження два мільярди 993 мільйони гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДПС.

Таким чином, громади у звітному періоді залучили на понад півмільярда податків більше проти аналогічного періоду торік, – інформує ГУ ДПС у Волинській області. 

Стабільний ріст податкових надходжень до місцевих бюджетів переконує в ефективності заходів волинських податківців в питанні мобілізації платежів до бюджету та налагоджений конструктивний діалог з органами місцевого самоврядування, – наголошують в ГУ ДПС у Волинській області.

«Завдяки взаємному обміну інформацією з органами місцевого самоврядування фахівці податкової служби можуть належним чином в межах компетенції реагувати на потенційні зловживання у сфері трудових відносин та під час реалізації підакцизної продукції. Ми маємо взаєморозуміння з керівниками громад в питання впорядкування земельних відносин. Така співпраця – основа для повної сплати податкових платежів, що є бюджетоутворюючими для територіальних громад», – наголошує в.о. начальника ГУ ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.

Як запевняють в ГУ ДПС у Волинській області, ситуація з мобілізацією податкових платежів дає підстави для прогнозу щодо своєчасного і повного отримання коштів територіальними громадами. Наразі фінансовий ефект роботи фахівців ДПС – плюс 519 мільйонів гривень до бюджетів громад Волині проти минулорічних надходжень за аналогічний період.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів