Поділитись:

Юні спортсмени тренуються та відпочивають на базі волинських СБУшників (фото)

Четвер, 05 вересня 2019, 09:34
Юні спортсмени тренуються та відпочивають на базі волинських СБУшників (фото)

Управління Служби безпеки України у Волинській області щороку безкоштовно надає свою спортивно-оздоровчу базу для тренувань та відпочинку волинським спортсменам.

Заклад відпочинку розташований на березі озера Світязь, найглибшого та надзвичайно мальовничого озера України, – інформують у СБУ.

Цьогоріч у серпні на спортивно-оздоровчій базі активно готувалися до міжнародної зустрічі спортсмени збірної команди міста Луцька з боксу. Матчева зустріч боксерів із командою міста Люблін (Республіка Польща) відбулася у місті Луцьку та була присвячена 28-й річниці Незалежності України. Як результат гарної підготовки – волинські спортсмени на високому рівні провели бої з польськими спортсменами та в підсумку завершили зустріч з результатом 5:5.

Окрім того, завдяки підтримці Управління СБ України у Волинській області юні спортсмени регіональної федерації рукопашного бою «РУБІЖ» змогли у червні активно відпочити та потренуватися на спортивно-оздоровчій базі  СБУ.  Управління щороку безкоштовно надає свою базу для проживання та тренування молодим «рукопашникам», які мають змогу в прекрасній місцевості волинського краю оздоровитися та плідно потренуватися.

Федерація боксу Волинської області та Регіональна федерація рукопашного бою «РУБІЖ» висловили вдячність керівництву УСБУ у Волинській області за сприяння в організації тренувань, оздоровлення та відпочинку юних спортсменів.

Юні спортсмени тренуються та відпочивають на базі волинських СБУшників (фото)Юні спортсмени тренуються та відпочивають на базі волинських СБУшників (фото)Юні спортсмени тренуються та відпочивають на базі волинських СБУшників (фото)Юні спортсмени тренуються та відпочивають на базі волинських СБУшників (фото)Юні спортсмени тренуються та відпочивають на базі волинських СБУшників (фото)Юні спортсмени тренуються та відпочивають на базі волинських СБУшників (фото)Юні спортсмени тренуються та відпочивають на базі волинських СБУшників (фото)Юні спортсмени тренуються та відпочивають на базі волинських СБУшників (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів