Поділитись:

Смакота та користь для діток в Чорничному кафе*

Неділя, 08 вересня 2019, 20:48

У нашому рідному Луцьку з кожним роком з’являється все більше ресторанів та кафе. Звісно, у меню є смачні пропозиції для діток та куточок для відпочинку, поки батьки вечеряють. Але чи знали ви, що для малечі у Луцьку існує справжнє дитяче кафе? У РЦ «Промінь» на 2 поверсі є «Чорничне кафе», яке орієнтоване лише на дитяче харчування!

У закладі піклуються, аби кожна мама була спокійна за склад та смак страви. А кухарі придумали збалансоване меню, яке поділяється на цікаві для малечі розділи: «Те, що я люблю», «Тоді, коли я з татом», «Як готує мама». Такі назви точно зацікавлять діток!

Всі страви готуються, зважаючи на особливість дитячого організму та підтримку вітамінного балансу!

У «Чорничному кафе» комфортно не лише діткам, а й мамусям! Адже поки дитинка грається, мама може ситно поїсти та відпочити! Також це кафе чудово підходить для зустрічей батьків!

Ну і звісно, це ідеальне місце для святкування дитячого дня народження! Заклад забезпечує святкову якісну, смачну та безпечну їжу маленьким гостям, має чудові умови, які підходять для дитячого відпочинку та у ньому працюють справжні професіонали, які знають як поводитися з дітками.

А також, дитяче кафе дарує 20% знижки на меню, за умови попереднього замовлення та 50% знижки  на зону відпочинку для усієї компанії.

Найголовніше у «Чорничному кафе» - це святкова атмосфера, яка дозволяє максимально відпочити та насолоджуватися днем. У закладі роблять все, для того щоб сімейний відпочинок став традицією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Play Hall» – простір сімейних розваг у «Промені» (фото)*

Надрукувати
мітки:
коментарів