Поділитись:

До Луцька з містичним романом приїде письменник-мотоцикліст

П'ятниця, 06 вересня 2019, 18:44
До Луцька з містичним романом приїде письменник-мотоцикліст

Книгарня «Є» та видавництво «Дім Химер» запрошують шанувальників темного фентезі на презентацію дебютного роману Павла Дерев’янка «Аркан вовків».

Вона відбудеться 10 вересня о 18:30 в Луцьку. Автор їздить презентувати книжку на мотоциклі, – інформують у книгарні. 

"Рік 1845. Держава Хмельницького вистояла. Майже двісті років тут правлять виборні гетьмани та двопалатний парламент, Червона та Чорна ради, співіснують католицька та православна церкви, мова перейшла на latynku, у небі пливуть цепеліни, а серед людей живуть відьми. На захисті українського Гетьманату стоять військо Січове, Таємна Варта і химерні лицарі Сірого Ордену, що володіють потойбічними силами…" – такий опис до книги. 

Довідково:

Павло Дерев’янко – письменник, за освітою – перекладач з арабської мови. 2013 року за власний рахунок видав не для продажу фантастичний роман-дистопію «Крук». Написав
збірку горрор-оповідань “Макабра”. Улюблені жанри – фентезі та фантастика, горрор, детектив, науково-популярні та історичні роботи. Окрім літератури, захоплюється відеоіграми та мотоциклами. 2019 року вийшов друком його роман «Аркан вовків» у жанрі темного фентезі з елементами альтернативної історії. Це перша частина запланованої трилогії «Litopys Siroho Ordenu».

Адреса Книгарні «Є»: м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 30. Тел.: (0332) 724376. Вхід вільний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів