Поділитись:

Запальні дитячі святкування у РЦ «Промінь»*

Понеділок, 09 вересня 2019, 13:17
Запальні дитячі святкування у РЦ «Промінь»*

Найулюбленіше місце дитячих розваг – дитячий розважальний комплекс «Смугастий носоріг», що на 2-му поверсі РЦ «Промінь», презентує широкий
вибір розважальних послуг.

Одна з напопулярніших зон – м'юзик-хол «Не кажи мамі» – пропонує комплексний підхід до святкування різноманітних подій. А саме, організації днів народження, тематичних вечірок, святкових корпоративів для дітей та сезонних розважальних програм. Безпосередньо сам театр обладнаний сучасною технікою та спецефектами, які роблять святкування ще більш феєричними.

Віднедавна доступною до замовлення стала нова авторська програма дослідів та експериментів – «Х-Show». Унікальне хімічне шоу наповнене різноманітними дослідами та експериментами, в ході якого учасники на власні очі побачать, як кубик льоду змусить воду кипіти та диміти, спробують на дотик піну із сюрпризом, заморозять предмети та спробують димові коктейлі. Окрім цього, на дітей та дорослих чекатиме багато сюрпризів та неповторних емоцій.

Запальні дитячі святкування у РЦ «Промінь»*

 

Значною перевагою є організація свята «під ключ». Імениннику достатньо висловити свої побажання адміністратору, і комплекс підготує адаптовану розважальну програму для святкування з урахуванням бюджету, віку діток та їх інтересів.

Доповнити свято можна різноманітними майстер-класами (творчими, кулінарними), запальною дискотекою, караоке-батлом або ж анімаційним інтерактивом.

Додатково зал можна декорувати тематичними фотозонами та декораціями на індивідуальне замовлення.

Серед розважальних програм також можна обрати анімаційні програми, наповнені різними шоу (паперовим, шоу конфеті, Х-Show або шоу мильних бульбашок). Усі послуги можна адаптувати до певної тематики, що зробить ваше свято особливим та незабутнім для кожного гостя.

Запис – у адміністраторів комплексу або за телефоном: +380 (66) 770 07 50.

Адреса: 2-й поверх, РЦ «Промінь», просп. Президента Грушевського, 2.

Посилання у соціальних мережах: https://www.facebook.com/smugastiy.nosorig/

Надрукувати
мітки:
коментарів