Поділитись:

Волиняни спрямували на армію понад 200 мільйонів гривень

Вівторок, 10 вересня 2019, 10:33

Упродовж січня-серпня 2019 року військовий внесок волинян до держбюджету перевищив 200 мільйонів гривень. Сума сплаченого військового збору на 20,8 відсотка перевищує минулорічні показники за аналогічний період.  

Про це інформує управління моніторингу ризикових операцій та доходів ГУ ДПС у Волинській області.

«За таким вагомим ростом надходжень військового збору – підвищення соціальних стандартів та сумління волинських працедавців, котрі виплачують заробітну плату з дотриманням вимог трудового у податкового законодавства. Тому кожен легальний працівник щомісяця робить свій особистий посильний внесок в обороноздатність країни. Завдяки соціально відповідальному бізнесу в області фіксують стабільний ріст надходжень військового збору», – зазначає в.о. начальника ГУ ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.

Сумління більшості представників підприємництва та свідома позиція громадян, які дбають про легальне працевлаштування, дозволяють прогнозувати ріст надходжень військового збору за підсумками фінансового року, – констатують в ГУ ДПС у Волинській області.

Довідково:

у січні-серпні 2019 року найбільшу суму військового збору сплачено у м. Луцьку –86,5 мільйона гривень, на території Луцького району – 15,5 мільйона гривень, у м. Ковель – 12 мільйонів гривень, у м. Володимир-Волинський – понад 10,8 мільйона гривень військового збору, у м. Нововолинськ – 9,3 мільйона гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів