Поділитись:

У «Промені» будуть святкувати День тата*

Вівторок, 10 вересня 2019, 13:09
У «Промені» будуть святкувати День тата*

15 вересня на площі РЦ «Промінь» до Дня тата за підтримки Міжнародного центра батьківства Волині відбудеться «ТатоFest» – фестиваль супертат.

Однією з найяскравіших зон «ТатоFest» буде «Super Тато», де учасники (татусі) будуть перетягувати автомобіль. Цей конкурс викликає величезний
фурор у дітей та дружин, адже не щодня побачиш, як твій тато (чи чоловік) тягне машину.

Також на фестивалі буде розміщена дуже важлива зона – «Крута розмова». Цього разу вона буде у 2-х форматах: розмова тата з дитиною та розмова чоловіка з дружиною. Схема проста, але дуже результативна: учасники сідають один навпроти одного та ставлять питання з листочка. Дуже прості та банальні питання, які ми чомусь в буденному житті ніколи не ставимо. Така розмова допоможе краще пізнати одне одного та скріпити стосунки.

У «Промені» будуть святкувати День тата*

Окрім того, на фестивалі на гостей чекатиме дитяча зона від ДРК «Смугастий носоріг» зі святковою фотозоною, сімейними розвагами від Долини Смугастого, творчими майстер-класами та багатьма сюрпризами та подарунками.

У «Промені» будуть святкувати День тата*

Також тут будуть футбольні розваги від «Клубу Лева» для батька та дитина. Можна буде пограти у мінігольф. А також отримати багато смачних та корисних
подарунків від книгарні «Руніка», «Ідна» та сертифікати на розваги в РЦ «Промінь».

Вхід на фестиваль вільний.

Надрукувати
мітки:
коментарів