Поділитись:

Відома луцька ведуча знялася в рекламі культового мотоцикла (фото)

Вівторок, 10 вересня 2019, 22:06
Відома луцька ведуча знялася в рекламі культового мотоцикла (фото)

Ведуча суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" Луїза Киримова знялася в рекламі мотоцикла «Harley-Davidson».

Фотографії оприлюднені на сторінці WEST AUTO HUB у Facebook

Як відомо, «Harley-Davidson» – це американський виробник мотоциклів. Компанія проєктує, виготовляє і продає суперважкі мотоцикли, призначені для їзди по шосе. Мотоцикли «Harley-Davidson» (широко відомі як «Harley») мають характерний дизайн та характерне звучання вихлопу. За винятком сучасних моделей сімейства VRSC, поточний дизайн «Harley» відображає класичний стиль мотоциклів.

Мотоцикл має багату історію. У 1917 році американські військові боролися проти мексиканських революціонерів, використовуючи мотоцикли H-D з колясками, на які встановлювалися кулемети.

6 років Harley-Davidson Motor Company намагалася запатентувати звук своїх двигунів як торгову марку. З 1994 року компанія відстоювала цю ідею, але здалася і не стала другою після Zippo, яка зареєструвала звук в якості торгової марки.

Відома луцька ведуча знялася в рекламі культового мотоцикла (фото)Відома луцька ведуча знялася в рекламі культового мотоцикла (фото)Відома луцька ведуча знялася в рекламі культового мотоцикла (фото)Відома луцька ведуча знялася в рекламі культового мотоцикла (фото)Відома луцька ведуча знялася в рекламі культового мотоцикла (фото)Відома луцька ведуча знялася в рекламі культового мотоцикла (фото)Відома луцька ведуча знялася в рекламі культового мотоцикла (фото)Відома луцька ведуча знялася в рекламі культового мотоцикла (фото)Відома луцька ведуча знялася в рекламі культового мотоцикла (фото)Відома луцька ведуча знялася в рекламі культового мотоцикла (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова ведуча «Протилежного Погляду»: із бубном не бігала (інтерв’ю)

Надрукувати
мітки:
коментарів