Поділитись:

Суд відкрив провадження щодо поновлення несправедливо звільненого тренера у Луцьку

Середа, 11 вересня 2019, 19:30

Несправедливо звільнений тренер-викладач луцької спортивної школи з плавання Володимир Самчук намагається поновитися на роботі через суд. Відповідне провадження відкрито у вівторок, 10 вересня.

Позивач просить Луцький міськрайонний суд визнати незаконним та скасувати наказ про його звільнення. Окрім цього йдеться про поновлення Володимира Самчука на посаді тренера-викладача у СДЮШОР та стягнення на його користь середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Як повідомляв «Конкуренту» адвокат Самчука Геннадій Півень, позовну заяву було подано ще 22 серпня. Справу розглядатаме суддя Владислав Черняк.

Нагадаємо, що тренера-викладача луцької спортивної школи з плавання Володимира Самчука звільнили з посади в той час, коли він готував свого спортсмена Максима Ткачука до чемпіонату світу на базі приватного клубу, а не в комунальному басейні, в якому на період канікул щороку спускають воду. Ганебною ситуацією обурюються як у Луцьку, так і в інших містах України.

Своєю чергою директор СДЮШОР Олександр Сологуб стверджує, що фахівця справедливо звільнили за порушення трудової дисципліни. 

15 серпня на платформі відкрите місто з'явилася петиція, в якій владу просять поновити тренера на посаді у СДЮШОР. А натомість звільнити директора плавального басейну Олександра Сологуба. Лише за добу ініціатива зібрала необхідну кількість підписів

Згодом, відділення Національного олімпійського комітету у Волинській області закликало Олександра Сологуба поновити на роботі Володимира Самчукаа батьки дітей, яких тренує Володимир Самчук, звернулися до Президента України Володимира Зеленського з проханням звільнити Олександра Сологуба із займаною посади 

Згодом Міністерство молоді і спорту відреагувало на звернення батьків та закликало поновити тренера на посаді. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів