Поділитись:

Продаж авто і встановлення вікон: у Луцьку викрили двох шахраїв

Середа, 18 вересня 2019, 17:37
Продаж авто і встановлення вікон: у Луцьку викрили двох шахраїв

фото ілюстративне

У Луцьку поліцейські викрили двох шахраїв, які ошукали волинян на 1,8 тис. доларів США та 2 тис. гривень.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора, 17 вересня, до поліції із заявою про шахрайство звернувся 49-річний житель обласного центру. Чоловік повідомив, що в травні минулого року зловмисник, увійшовши в довіру до заявника, ошукав його на суму понад 1,8 тис. доларів США. Зловмисник під приводом продажу автомобіля привласнив привласнив зазначену суму. Слідчі за фактом шахрайства розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України. В ході досудового розслідування поліцейські  встановили причетність до скоєння цього злочину 26-річного жителя Луцька.

Цього ж дня до поліції по допомогу звернулася 28-річна жителька Ківерцівського району. Вона повідомила, що місяць тому невідома особа під приводом надання послуг зі встановлення металопластикових вікон незаконно заволоділа її грошима в сумі 2 тис. грн. Поліцейські оперативно встановили причетність до скоєння цього шахрайства 30-річного жителя Луцького району. 

Поліцейські проводять досудове розслідування та встановлює причетність зловмисників до скоєння інших злочинів.

Поліція Волині вкотре застерігає громадян бути уважними. Якщо потерпіли від шахраїв, одразу ж повідомляйте поліцію за номером телефону «102».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ваш син в поліції": у Луцьку в пенсіонера видурили солідні гроші

Надрукувати
мітки:
коментарів