Поділитись:

В Ірландії чоловік прогуляв 400 робочих днів через поганий настрій

Четвер, 19 вересня 2019, 00:30
В Ірландії чоловік прогуляв 400 робочих днів через поганий настрій

В Ірландії державна установа звільнила працівника за прогул 400 робочих днів протягом двох років без поважної причини. Чоловік оскаржив звільнення.

Про це повідомляє ZIK, посилаючись на Independent.

Згідно з повідомленням, у 2018 році працівник з'явився в офісі 10 разів, а до цього пропустив 400 робочих днів протягом 2016 та 2017 років. 9 березня 2018 року організація звільнила співробітника за прогули і ненадання лікарняних листів.

Натомість, чоловік пояснив погану відвідуваність стресом, депресією та особистими трагедіями. Він пообіцяв переглянути свою поведінку і попросив дати йому шанс на вправлення.

Своє звільнення клерк опротестував у Комісії по трудових відносин.

За словами адвоката звільненого, його лікар заявив, що ірландець страждав від поганого настрою і тривожності.

Представник комісії Дэвнет О Дрісколл постановила, що рішення про звільнення було прийнято правомірно. Водночас в установі визнали, що «відсутність співробітника на місці не відстежували так ретельно, як повинно було б у цьому випадку».

Повідомляється, що співробітник працював в організації з 2006 року і за цей час багато разів не виходив на роботу, при цьому ніколи не надаючи лікарняні. В результаті йому заплатили 19 тис. євро за ті дні, коли він фактично не працював. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів