Поділитись:

Головою в ніс: п’яний волинянин зарвався до поліцейського

Четвер, 19 вересня 2019, 12:50
Головою в ніс: п’яний волинянин зарвався до поліцейського

У місті Володимирі-Волинському, на території парку «Слов’янський», чоловік у стані алкогольного сп’яніння, висловлювався нецензурною лайкою до поліцейського, який виконував службові обов’язки. А згодом умисно наніс один удар лобом у ніс полісмену, внаслідок чого заподіяв потерпілому тілесне ушкодження у вигляді садна перенісся.

Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського міського суду Волинської області.

Допитаний волинянин у судовому засіданні вину у злочині визнав, щиро розкаявся та попросив суворо не карати.

Обставинами, що пом’якшують покарання обвинуваченого суд визнав щире каяття і активне сприяння у розкритті злочину, а що обтяжують – це вчинення злочину у стані алкогольного сп’яніння.

Тож у злочині середньої тяжкості суд ухвалив визнати волинянина винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та призначити покарання у виді обмеження волі строком на 3 роки.

А на підставі ст. 75 КК України (Звільнення від відбування покарання з випробуванням) звільнити чоловіка від відбування призначеного покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк тривалістю 1 рік 6 місяців, якщо він протягом іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов’язки. Також на підставі ст. 76 КК України (Обов’язки, які покладає суд на особу, звільнену від відбування покарання з випробуванням)  зобов’язати його періодично з’являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації, повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів