Поділитись:

«Jump Squats»: луцькі студенти «флешмобили» на стадіоні (фото)

П'ятниця, 20 вересня 2019, 18:19

Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки приєднався до всеукраїнського флешмобу «Jump Squats».

Про це повідомляє відділ звʼязків із громадськістю СНУ імені Лесі Українки.

Щороку 20 вересня в Україні відзначається Міжнародний день студентського спорту. Це свято було започатковано Генеральною конференцією ЮНЕСКО за ініціативою Міжнародної федерації студентського спорту (FISU). Цього дня по всій Україні проводиться спортивно-масовий флешмоб «Jump Squats».

Студенти, викладачі, працівники Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки також долучилися до святкування.

Спортивне дійство, яке проходило на стадіоні вишу «Спортивне ядро», розпочалося зі спільного виконання Гімну України. З вітальними та настановчими словами виступив ректор університету Ігор Коцан, який зазначив, що формула успіху – це здоровий спосіб життя. Також виступили начальник ВО відділення філії з фізичного виховання та спорту КФВС МОН України Олександр Манахін, гравець баскетбольної команди «Старий Луцьк–Університет» Дмитро Швагринський. 

Після офіційної частини спортивне свято продовжилося флешмобом «Jump Squats», виступами кращих студентських команд Лесиного університету з
футболу, волейболу та баскетболу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів