Поділитись:

Волинські патрульні підняли на гірську вершину чоловіка у візку (фото)

Неділя, 22 вересня 2019, 23:15
Волинські патрульні підняли на гірську вершину чоловіка у візку (фото)

Волинські патрульні по-особливому підкорили гірську вершину – разом з чоловіком на інвалідному візку.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині у Facebook.

Учора, в суботу 21 вересня, волинські поліцейські піднялись на гору Пікуй, що на Львівщині, висотою понад 1400 м. Але не просто піднялись самі, а ще й підняли туди чоловіка на інвалідному візку – батька однієї з інспекторок. Чоловік не може ходити, але мріяв побувати на вершині гори і побачити неймовірні краєвиди, однак раніше не було змоги.

Організація On 3 wheels – Фонд здійснення мрій давно організовує інклюзивні походи, тож патрульні вкотре долучились до заходу і допомогли людині здійснити мрію – побувати на вершині гори разом з дочкою.

"Чи можна описати ті емоції, які вирували в душі учасників походу? Чи можна передати відчуття, які огорнули душу й серце чоловіка, якого вивезли на гору, і перед яким розкрились чарівні краєвиди? Чи можна охарактеризувати саму мету такого походу? Ні. Адже емоції учасників – неймовірні, відчуття чоловіка – незбагненні, мета – більш ніж благородна.

Дякуємо нашим патрульним за великі і сильні серця, за допомогу іншим і небайдужість. Спасибі всім іншим учасникам походу", – йдеться в дописі.

Волинські патрульні підняли на гірську вершину чоловіка у візку (фото)Волинські патрульні підняли на гірську вершину чоловіка у візку (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку патрульні врятували собаку, який гуляв посеред траси

Надрукувати
мітки:
коментарів