Поділитись:

На Житомирщині вантажівка влетіла в атобус: дев’ять загиблих (фото)

Понеділок, 23 вересня 2019, 08:54

У Житомирській області сталася аварія за участю вантажівки та автобуса. Внаслідок зіткнення 9 осіб загинули, ще 11 отримали травми.

Аварія сталася близько 22:30 22 вересня на трасі Київ-Чоп, поблизу с. Великий Молодьків Новоград-Волинського району, – інформує поліція Житомирської області. 

Як інформує поліція, 55-річний водій "DAF" з напівпричепом (цистерна), рухаючись у напрямку столиці, не впорався з керуванням та зіткнувся з автобусом сполученням "Житомир-Яремче", що стояв на узбіччі дороги. 

66-річний водій автобуса зупинився для усунення виниклої у дорозі технічної несправності (заміни колеса). У момент ДТП частина його пасажирів знаходились на узбіччі дороги. Внаслідок зіткнення на місці пригоди загинули 9 пасажирів автобуса (повні анкетні дані встановлюються). Водія вантажівки та ще 9 пасажирів автобуса віком від 42 до 71 року було госпіталізовано до Новоград-Волинської лікарні. 

На місці події працюють слідчо-оперативні групи Новоград-Волинського ВП та Головного управління Нацполіції в області. Розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Зафіксовані усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. 

Нагадаємо: нещодавно переповнена людьми маршрутки, що слідувала до Одеси, зіткнулася із вантажівкою, що поверталася з обласного центру. Попередньо в цій аварії загинули дев’ятеро людей, ще двоє – травмовані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна аварія з маршруткою на Одещині: водія фури затримали

Надрукувати
мітки:
коментарів