Поділитись:

Не літературною єдиною: музика на «Фронтері»

Понеділок, 23 вересня 2019, 12:32
Не літературною єдиною: музика на «Фронтері»

В рамках ІІ Міжнародного літературного фестивалю «Фронтера», який відбудеться 4–6 жовтня в Луцьку, заплановано багато доброї музики. Якісні тексти в поєднанні з нотами торкають найглибше.

У перший фестивальний день Сергій Жадан запалить із «Лінією Маннергейма». Учасники гурту зшивають музикою рвані тексти, експериментують зі звучанням і встановлюють межі, до яких входять лише свої. У кожного власна робота на фронті, але лінія оборони в нас – спільна.

4 жовтня

21:30-23:00 – концерт гурту «Лінія Маннергейма».
Місце: ГаРмИдЕр ангар-stage (вул. Залізнична, 9).

Не літературною єдиною: музика на «Фронтері»

Без музично-літературних імпровізацій не обійтися! Знакові поети читатимуть свої тексти під супровід композитора і піаніста-імпровізатора Романа Коляди. Симбіоз потужних текстів і талановитої гри занурить вас у неймовірну атмосферу.

5 жовтня 

16:00-17:15 – Музично-поетичні читання «Всі ми – інші» за участю Ірини Цілик, Катерини Калитко, Остапа Сливинського, Олександра Шуміліна, Катерини Міхаліциної (Україна), Мачея Роберта (Польща), Андрея Хадановича (Білорусь). Музичний супровід – Роман Коляда.
Місце: Луцька музична школа № 1 ім. Ф. Шопена (вул. Кривий вал, 13).

Не літературною єдиною: музика на «Фронтері»

PALINA – інді-поп-співачка з Мінська, яка завершить другий фестивальний день легкою меланхолією. Вона виконує ліричні пісні білоруською мовою під гітару, а також експериментує з електронною музикою. Минулого року стала фіналісткою шоу «Х-фактор. 9 сезон». Незвичні, романтичні та чуттєві композиції здивують нових слухачів і потішать давніх поціновувачів виконавиці.

5 жовтня

20:00-21:30 – концерт PALINA (Білорусь).
Місце: Театр ляльок (вул. Кривий вал, 18).

Не літературною єдиною: музика на «Фронтері»

Білоруський поет Андрей Хаданович прочитає під гітару вірші з нової збірки «Школа трави». А ще можна буде почути в його виконанні білоруські переклади Боба Ділана та Леонарда Коена, Артюра Рембо та Сергія Жадана.

6 жовтня

17:00-18:00 – поетично-акустичні читання з Андреєм Хадановичем (Білорусь).
Місце: паб Oldskull (вул. Лесі Українки, 52).

Не літературною єдиною: музика на «Фронтері»

В авторському проєкті тріо «Мар’яничі» під назвою «Говори зі мною» звучатимуть пронизливі тексти з нової поетичної книжки Мар’яни Савки «Оптика Бога». Це музика, яка розповідає історію людських стосунків, історію кохання, самотності, неможливості порозуміння та пошук діалогу. Тріо «Мар‘яничі» досить молоде, концертує трохи більше ніж рік. За цей час створили кілька музично-поетичних перформансів, понад 20 пісень. Саме закликом «Говори зі мною» завершимо цьогорічний фестиваль «Фронтера».

7 жовтня

20:30-21:30 – джазовий проєкт від тріо «Мар’яничі» «Говори зі мною» (Мар’яна Савка, Юрій Романів і Сергій Гурін).

Не літературною єдиною: музика на «Фронтері»

З повною програмою фестивалю можна ознайомитися за посиланням: b it.ly/2kSw910.

Придбати квитки можна у кав’ярні Kava Avenue (вул. Винниченка, 25), книгарні Волинської обласної друкарні (вул. Коперника, 27) та книгарні «Освіта» (проспект Волі,8) та на сайті: b it.ly/2MpscMB

Організатори фестивалю «Фронтера»: ГО «Мистецьке об’єднання «Стендаль», Луцька міська рада, громадський діяч Роман Бондарук.

Місце: Луцька музична школа №1 ім. Ф. Шопена (вул. Кривий вал, 13).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Фронтера" в Луцьку: опублікували програму

Надрукувати
мітки:
коментарів