Поділитись:

У Чернігові підлітки на дідовому авто влетіли в дерево: четверо загиблих (фото)

Понеділок, 23 вересня 2019, 13:36
У Чернігові підлітки на дідовому авто влетіли в дерево: четверо загиблих (фото)

У Чернігові на мокрій дорозі водій не впорався з керуванням і зіткнувся з придорожнім деревом, внаслідок чого він та троє пасажирів загинули на місці події.

В лікарні перебуває уціліла в ДТП дівчина, – повідомляє поліція в Чернігівській області. 

Після полуночі до поліції надійшло повідомлення, що в Чернігові сталася ДТП з потерпілими. Слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом виїхала на місце події. Як виявилося, автівка зіткнулася з придорожнім деревом. Удар був такої сили, що автомобіль розірвало на частини. Дівчині, яка сиділа на пасажирському сидінні, пощастило залишитися живою, вона госпіталізована до травматологічного відділення міської лікарні. 

У Чернігові підлітки на дідовому авто влетіли в дерево: четверо загиблих (фото)

Слідство попередньо встановило, що підліток взяв дідів легковик "Фольксваген Пасат", зібрав друзів-однолітків і поїхав кататися. Хлопчина планував отримати водійське посвідчення. Під час спуску з пагорбу на мокрій дорозі він не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини. 

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило загибель кількох осіб) – карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів