Поділитись:

Кубок України: юні волинські акробатки показали гарні результати

Понеділок, 23 вересня 2019, 17:37

У Вінниці відбувся Кубок України зі спортивної акробатики. 

Гарні результати продемонстрували спортсменки ОДЮСШ та учениці Олени Кришпінович. Олена – Заслужений тренер України, займається підготовкою акробатів на теренах Волині вже більше десяти років, – інформує відділ питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації. 

У переліку перемог та нагород її вихованців численні кубки, чемпіонати, медалі не лише на вітчизняних, а й світових першостях. 20 вересня у Вінниці завершився Кубок України зі спортивної акробатики серед дорослих. Власне, участь у цих змаганнях принесла в скарбничку волинських акробаток нові нагороди.

Зокрема, відзначилися тріо Дарина Пом’яновська, Олександра Мальчук та Вікторія Куніцка. Дівчата завоювали три золоті нагороди: у багатоборствах, динамічних виправах та вправах на баланс. Тут же трійка – Дарія Сахарук, Олександра Бірюкова та Аліна Олексієнко – отримали бронзу. Нагадаємо, що Дарина, Олександра та Вікторія у 2018 році вибороли звання віцечемпіонок світу на першості у Бельгії.

Для тандему Ірина Юхимюк та Софія Чернявська Кубок України також завершився перемогою. Спортсменки завоювали бронзу із багатоборства та срібло і бронзу в окремих вправах. Софія Чернявська виконала вдруге і підтвердила норматив майстра спорту. Далі – чемпіонат Європи в Ізраїлі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів