Поділитись:

Як лучанам отримати пільги грішми

Вівторок, 24 вересня 2019, 09:00
Як лучанам отримати пільги грішми

З 1 жовтня стартує монетизація пільг на оплату житлово-комунальних послуг.

Відповідно до ухваленого рішення уряду, паралельно функціонуватимуть дві системи надання пільг у грошовій формі: готівкова і безготівкова, – інформує Луцька міська рада. 

Пільги у безготівковій грошовій формі призначатимуться усім пільговикам в автоматичному режимі, за прикладом безготівкового надання субсидій через "Ощадбанк". Для цього АТ “Ощадбанк” вестиме у відповідних автоматизованих системах обліку банку персоніфікований облік пільговиків та коштів, які надходитимуть на рахунок для виплати пільг, для кожного пільговика індивідуально. Після того “Ощадбанк” здійснюватиме переказ коштів на рахунки управителів, об’єднань, виконавців комунальних послуг на підставі договорів, що укладаються між ними та АТ “Ощадбанк”.

Для автоматизованого розрахунку пільг на оплату житлово-комунальних послуг та уникнення розбіжностей персональних даних пільговикам за місцем реєстрації (проживання) необхідно надати до департаменту соціальної політики Луцької міської ради (пр. Волі, 4а, каб.105, каб.106, каб. 103; тел. 284168, 284169, 728205) номери своїх мобільних телефонів, а також, у разі зміни адреси місця реєстрації (проживання)або зміни складу сім’ї (одруження/розлучення/народження дитини), повідомити орган соціального захисту.

Пільги у готівковій грошовій формі призначатимуться усім охочим пільговикам на підставі поданих особисто заяв із довідкою з банку з реквізитами рахунку до департаменту соціальної політики Луцької міської ради до 15 жовтня 2019 року. Зразок заяви можна завантажити за посиланням: заява на виплату пільг готівкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів