Поділитись:

"Інфантильні довбой*би": нардеп від "Слуги народу" образив батьків школярів

Середа, 25 вересня 2019, 12:08

фото ілюстративне

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Максим Бужанський назвав батьків учнів дніпровської школи "інфантильними довбой*бами", ослільки вони не зголосилися здати гроші на люки.

Про це він написав на своїй сторінці у мережі Facebook.

Як депутата 25-го округу Максим Бужанський заявив, що його, передусім, цікавлять школи та лікарні.

"Школа, 1000 учнів. На території школи 20 (двадцять !!!!!) відкритих люків. Так собі лотерея, скільки з тисячі дітей ризикує зламати собі ноги щодня. Ціна одного люка 500 гривень", – обурився він.

Депутат поцікавився у директора навчального закладу, чому батьки самі не складуться та не куплять люки, адже так швидше.

"Жах в очах, ні, вони категорично проти, ми ледве змусили їх купити в школу кілька десятків перегорілих лампочок... Сказав директору, що якщо не вистачить на люки, я їх куплю сам, не розорюся. Але прийду на збори і скажу батькам, що вони довбой*би. Інфантильні, причому. Мені не похер, що їхні діти можуть зламати ноги, їм похер", – написав Максим Бужанський.

Проте згодом нардеп опублікував інший допис, в якому пояснив свій емоційний попередній пост.

"Перегнув з епітетама, неправий, але давайте розберемося. У вас 20 відкритих люків навколо школи – а скільки заявок міському депутату? Підніміть руку, хто особисто писав або підписи збирав? Нуль? Та ви шо? Двадцять відкритих люків, а ви сиділи на дупі рівно весь цей час? Соррі, я це називаю ... ммм, ви чули, як я це називаю", – зазначив він.

Але нардеп далі наполягає, що батьки мали б самі вирішити цю проблему, адже, чекаючи допомоги від влади, вони наражають на небезпеку власних дітей.

"Вибачте за "довбой*бів", неправий однозначно. Ловіть "інфантилів" тоді. Ось це вже 100%", – додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З горілкою і шашликом: "Слуга народу" планував застілля під час сесії Ради (фото)

 

Надрукувати
мітки:
коментарів