Поділитись:

Іноземець призупинився через дим: деталі смертельної аварії на Волині (фото)

Середа, 25 вересня 2019, 12:55
Іноземець призупинився через дим: деталі смертельної аварії на Волині (фото)

На автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин», поблизу села Годовичі Турійського району, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса «Mercedes-Benz Sprinter», вантажівки «DAF XF» та легкового автомобіля «Volvo».

Автомобілі зіткнулися в обід 24 вересня, – інформує пресслужба поліції Волині. 

Поліцейські попередньо встановили, що вантажівка «DAF XF» під керуванням 51-річного іноземця, рухаючись в напрямку міста Ковель, на швидкості зіткнулася із попутним мікроавтобусом «Mercedes-Benz Sprinter», за кермом якого перебував 35-річний лучанин. Перед тим мікроавтобус допустив зіткнення із попутним легковиком «Volvo» під керуванням 52-річного іноземця, котрий призупинився через погану видимість на дорозі від задимлення внаслідок спалювання невідомими особами на полі стерні. 

У ДТП загинули двоє пасажирів мікроавтобуса: 39-річний житель селища Шацьк та 58-річний житель села Прип’ять Любомльського району. Тілесні ушкодження отримали п’ятеро пасажирів цього ж транспортного засобу – 42, 31, 33 річні, 31-річний житель райцентру Шацьк та 37-річний житель райцентру Стара Вижівка. Травмувалася також одна іноземка – 47-річна пасажирка автомобіля «Volvo». П’ятьох осіб із постраждалих у ДТП госпіталізували.

Іноземець призупинився через дим: деталі смертельної аварії на Волині (фото)

Поліцейські в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу затримали 51-річного водія вантажівки «DAF XF». Вирішується питання щодо оголошення йому підозри в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб.

Санкція статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до 10 років. Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів