Поділитись:

Князєв отримав у МВС нову посаду

Четвер, 26 вересня 2019, 15:15

Уже колишній очільник Національної поліції Сергій Князєв став радником міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та увійшов до колегії міністерства.

Про це повідомляє пресслужба МВС

Зокрема Арсен Аваков заявив, що рівень довіри до поліції становить 51 %, а це заслуга Сергія Князєва та його команди. 

Міністр наголосив, що рішення про відставку Сергія Князєва – це плановий крок, який не обумовлений негативними факторами та брудною інформаційною кампанією проти офіцера поліції. Він додав, що Сергій Князєв продовжить роботу на посаді радника міністра та члена колегії МВС.  

Арсен Аваков також повідомив, що за поданням голови Національної поліції від 9 вересня 2019 року, полковника поліції Вадима Трояна, який раніше обіймав посаду заступника мінінстра внутрішніх справ, призначено заступником голови НПУ. 

«У нас нові призначення. І я вважаю, що ці молоді люди будуть ефективно працювати на користь держави Україна. Ми маємо країну, яка ще перезавантажується, маємо нові підходи, маємо поліцію поза політикою і перед нами стоять нові виклики. Тому ми маємо вчасно і адекватно реагувати», – наголосив міністр.

Нагадаємо: новим очільником Нацполіції став генерал поліції третього рангу Ігор Клименко, який до цього обіймав посаду заступника голови Нацполіції України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів