Поділитись:

На Волині вантажівка збила велосипедиста: встановлюють особу загиблого

Четвер, 26 вересня 2019, 12:39
На Волині вантажівка збила велосипедиста: встановлюють особу загиблого

фото ілюстративне

У Ківерцівському районі в ДТП загинув невідомий чоловік.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора, 25 вересня, близько 21 години на автодорозі поблизу села Ставок Ківерцівського району вантажівка “Renault Magnum” збила на смерть велосипедиста, який рухався в попутному напрямку. Поліцейські встановлюють особу загиблого.

За кермом вантажівки перебував 37-річний житель міста Нововолинськ. Велосипедист від отриманих травм помер на місці пригоди. Тіло направили на проведення судово-медичної експертизи.

Загиблий чоловік був одягнений у синьо-рожеву шапку, куртку синього та гранатового кольорів, сіру кофту, сині джинси, коричневі босоніжки. Рухався на велосипеді типу «дамка», сірого кольору іноземного виробництва.

Поліція звертається з проханням до громадян, яким відома будь-яка інформація щодо особи загиблого, повідомити поліцію за наступними номерами телефонів: (8-03322) 742225, 050-240-81-84 або на лінію «102».

Слідчі Головного управління Національної поліції у Волинській області за фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди відомості внесли до Єдиного реєсту досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів