Поділитись:

Поляки зможуть їздити на Шацькі озера велосипедом

П'ятниця, 27 вересня 2019, 09:37

Поляки розбудовують дорожню інфраструктуру до пункту пропуску Адамчуки-Збереже. 

У Любліні відбулося четверте засідання Керуючого комітету Проєкту «Розбудова провінційної дороги номер 812 на ділянці Королювка-Влодава» в межах програми транскордонного сіпвробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020», – повідомляє відділ інформаційної політики ОДА. 

Упродовж 25-26 вересня 2019 представники проєкту, члени керівного комітету Польщі та України обговорювали поточний план реалізації його реалізації, звітували про його діяльність, результати моніторингу та оцінки. 

У програмі заходів – візит до Люблінського відділення GDDKiA (Головного управління національних доріг та автомобільних доріг) в місто Діс, відвідування реконструкції старого мосту на річці Вісла, будівельної ділянки у місті Влодава – ремонту дороги воєводства № 812 ділянки Королівка-Влодава та кільця у Влодаві.

«Реалізація проєкту ремонту дороги Королівка-Влодава є дуже важливим для Волині з точки зору майбутнього відкриття пункту пропуску Адамчуки – Збереже. Саме ця ділянка веде до пункту перетину зі сторони Польщі. Варто зазначити, що на цій ділянці активно розбудовують велосипедну інфраструктуру, тож польські туристи зможуть їздити велосипедами в область, зокрема на Шацькі озера», – зазначив заступник голови облдержадміністрації Валентин Цьось.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів