Поділитись:

Вперше в Україні: в одній із областей створили управління щастя

Субота, 28 вересня 2019, 18:12

У Херсонській обласній адміністрації створили управління щастя. Воно буде вимірювати рівень щастя у жителів області. Поки є тільки назва, плани, концепція і затверджений штат, а претендентів і офіс, де будуть вимірювати херсонське щастя, шукають.

Вимірювати рівень щастя в області – ініціатива голови Херсонської обласної адміністрації Юрія Гусєва. В новому управлінні це будуть робити 11 чиновників, – повідомляє «Сегодня».

«Сподіваюся, що до цього управління прийдуть молоді люди з цікавими ідеями. Буде окремий офіс щастя, де люди будуть працювати дуже креативно над тим, щоб вимірювати добробут», – озвучив голова Херсонської обласної державної адміністрації.

Співробітників у нове управління відбирають за конкурсом. У соцмережах – справжній ажіотаж. Є як прихильники, так і противники «щасливого» департаменту.

Вимірювати щастя жителів Херсонської області почнуть вже через місяць – коли укомплектують штат і знайдуть приміщення для креативних управлінців.

Якщо управління доведе свою ефективність, його залишать і будуть пропонувати Кабміну запровадити такі підрозділи в інших областях України.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів