Поділитись:

Чому лучани у транспорті не хочуть передавати чужі кошти за проїзд

Понеділок, 28 жовтня 2019, 07:40

У маршрутку заходить молода мама з дитиною. Дитина сидить у візочку. Жінка сама якось затягує той візок через задні двері маршрутки. Усі пасажири, як і годиться, цього не бачать. Вмощується на заднє сидіння. Візок фіксує на гальма. Починає порпатися у величезній сумці. Звідти на підлогу випадає дитяча пляшечка, певно, з молоком, іграшка, маленька упаковка дитячих вологих серветок. Жінка піднімає свої речі і нарешті знаходить гаманець. Бачить, що немає потрібних купюр, починає шукати дрібні гроші по кишенях. Але так і не знайшовши, дістає з гаманця 50 гривень.

Попереду сиділа жінка років 40. На пасажирському місці поряд нікого не було. Тому молода мама, торкнувши плече пасажирки, простягнула їй гроші і попрохала:

– Передайте, будь ласка.

– Не торкайтесь мене! – вигукнула жінка на всю маршрутку. Усі пасажири з подивом обернулися. – Навіщо ви мене чіпаєте? Можете й самі гроші віднести водієві!

– Мені не зручно, я з дитиною, – відповіла пасажирка.

– Якщо незручно, то можна просто передати купюру, не штовхаючи мене! – огризнулася жінка.

– Я не штовхала вас, лише торкнулася.

– І торкатися не треба. Поки їду у цій маршрутці, мене вже п’ять чоловік торкалося!

Жінка ще довго бубоніла щось собі під ніс. Мовляв, як її дістали ці маршрутки. Мама, узявши за собою візок, сама занесла гроші за проїзд.

Сердита жіночка з маршрутки вийшла на наступний зупинці. Та тільки опинилася на вулиці, зачепила плечем невисокого зросту молоду дівчину і навіть не вибачившись, попрямувала собі далі…  

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

                                                                                                                                                                                                    

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів