Поділитись:

"Київстар" глобально змінює тарифи

Вівторок, 01 жовтня 2019, 10:00

З 1 жовтня мобільний оператор "Київстар" змінить лінійку своїх актуальних тарифів мобільного зв'язку і домашнього інтернету, а старі закриє до підключення. 

Про це Liga.Tech повідомили в прес-службі "Київстар".

Оператор переводить в архів тарифи: "Безлім Соцмережі" (75 грн), "Безлім Месенджери" (100 грн), "Безлім Відео" (150 грн). Їхні абоненти зможуть користуватися тарифами ще невизначений час. Нові абоненти підключитися до них вже не зможуть.

Назви тарифних планів "Максимальний Безлім", "Київстар Комфорт" і "Дайте Ще!" буде змінено на "Максимальний Безлім 2019", "Київстар Комфорт 2018" і "Дайте Ще! 2018". Вони також перйдут в архів.

Як зазначили на профільному форумі red-forum, найдешевший тариф оператора "Безлім Соцмережі" може коштувати 125 грн, але в прес-службі Київстару цю інформацію спростовують.

Також зміняться й тарифи на домашній інтеренет. Будуть закриті для підключення нових абонентів і перейменовані тарифні плани "Київстар Всі разом" і "Домашній Інтернет". З 1 жовтня оператор додасть нову лінійку з великим функціоналом і новою ціною.

До архіву будуть переміщені такі тарифи: "Київстар Всі разом. Ігровий" (перейменований в "Київстар Всі разом. Ігровий 2019"), "Київстар Всі разом. Плюс", "Київстар Всі разом. Смарт" і "Київстар Всі разом. Екстра", "Безлім 100" (перейменований в "Безлім 100_2018"), "Безлім 300". Ті абоненти, які підключилися на ці тарифи до 30 вересня 2019 включно, продовжать обслуговуватися на тих же умовах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів