Поділитись:

На трасі Устилуг-Луцьк-Рівне відремонтують найгіршу частину

Середа, 02 жовтня 2019, 08:21
На трасі Устилуг-Луцьк-Рівне відремонтують найгіршу частину

Територією Волині пролягає понад 120 км автошляху державного значення Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне.

Упродовж 2017-2018 років відремонтували понад 70 км цієї автодороги від Володимира-Волинського до Луцька. У планах найближчих років – її відновлення від Луцька до межі з Рівненщиною. Оскільки капітальних видатків для ремонту цієї ділянки дороги на поточний рік не передбачено, її техніко-експлуатаційні характеристики підтримуємо за рахунок коштів, що спрямовуються в область на поточний дрібний ремонт та експлуатаційне утримання шляхів державного значення, – повідомляє Служба автомобільних доріг України. 

1 жовтня на замовлення Служби автомобільних доріг у Волинській області такі ремонтні роботи розпочалися на одній з найбільш ушкоджених ділянок – по правому проїзду дороги Н-22 в с.Піддубці Луцького району, а саме від км 100+500. У межах поточного дрібного ремонту підрядне підприємство "Луцькавтодор-Сервіс" відфрезерує 100 метрів зношеного дорожнього покриття та укладе два шари нового, загальною товщиною 13 см.

Наразі дорожні роботи проходять на правій смузі правого проїзду, а 2 жовтня, якщо не завадить погода, буде відновлена ліва смуга. Роботи виконуються без закриття руху транспорту, тож водіїв закликають бути максимально уважними та обережними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів