Поділитись:

У Луцьку створили Комітет протидії капітуляції

Середа, 02 жовтня 2019, 14:46
У Луцьку створили Комітет протидії капітуляції

У Луцьку депутати та громадські активісти створили Комітет протидії капітуляції, який реагуватиме на події, пов‘язані з прийняттям Україною формули Штайнмаєра.

Відповідне рішення ухвалили під час «польової» наради у середу, 2 жовтня. Зокрема, на зустрічі присутні представники "Національного корпусу", політичних партій "Свобода" і "Народний контроль", проте без політичних прапорів. 

«Цей «орган» триматиме руку на пульсі та зможе реагувати протестами», – зауважив ініціатор створення Комітету депутат Луцької міської ради Микола Федік.

Активісти напрацюють текст звернення щодо недопущення капітуляції перед Росією та спробують ініціювати скликання позачергової сесії міської ради заради ухвалення й офіційного звернення від Луцькради до центральних органів влади щодо ситуації з формулою Штайнмаєра.

Відповідні звернення спробують ініціювати й в інших областях посередництвом окремих політичних сил.

У четвер, 3 жовтня, запланований пікет під Волинською обласною радою. Про свої дії Комітет протидії капітуляції пропонує інформувати на відповідній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук», яку незабаром буде створено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:14
20 квітня 2024