Поділитись:

У «Промені» відкрили справжню квартиру Моніки із серіалу «Friends»*

Середа, 02 жовтня 2019, 20:26
У «Промені» відкрили справжню квартиру Моніки із серіалу «Friends»*

Хто не знає ситком всіх часів та народів? Цього року культовому серіалу «Друзі» виповнилося 25 років, і в Луцьку на честь цієї дати відкрився зал, мінікопія квартири Моніки. 

Прихильники серіалу отримають масу задоволення від перебування тут, а також оригінальне місце для святкувань, вечірніх посиденьок з друзями та оригінальних фотосесій.

Квартиру відкрили в Ring Café, що на 4 поверсі РЦ «Промінь». Потрапити туди можуть всі охочі.

Зал працює щодня з 11 до 23:00. Знайти його не складно, адже важко не помітити величезне вікно з таким знайомим нам написом «F.R.I.E.N.D.S».

Деталі – те, чому дійсно приділили максимум уваги. А також не забули про комфорт. В квартирі є дві зони для відпочинку – за кухонним столом та на зручних диванах. А ще тут можна дивитися серіал упродовж дня в оригіналі – англійською.

У «Промені» відкрили справжню квартиру Моніки із серіалу «Friends»*

Це унікальне місце в Луцьку, що стане оригінальною локацією для різноманітних заходів – від святкувань до зустрічей за інтересами. Зал може комфортно вмістити теплу компанію до 12 гостей – ідеально для закритої вечірки.

Для того, щоб дізнатися деталі, найкраще завітати в Ring Café на 4 поверсі РЦ «Промінь». Або ж зателефонувати за номером: 38 097 358 77 33.

Надрукувати
мітки:
коментарів