Поділитись:

Луцькі рятувальники перевірили готель "Нобель" (відео)

Четвер, 03 жовтня 2019, 04:37
Луцькі рятувальники перевірили готель «Нобель» (відео)

У Луцьку співробітники Держслужби із надзвичайних ситуацій інспектують готелі. Під час перевірок з’ясовують, чи дотримуються там протипожежних заходів.

Це роблять за розпорядженням Уряду після пожежі в одеському готелі «Токіо Стар», розповів Суспільному заступник начальника Луцького міськрайонного відділу ДСНС Сергій Денисюк. З його слів, у місті та районі є 20 готелів, які вони мають перевірити, з них 6 вже проінспектували. Цього разу перевіряли готель «Нобель».

“Це пожежні штори, які відокремлюють зал ресторану від пожежної евакуаційної сходової клітки. Тобто вони унеможливлюють проникнення диму чи вогню на сходову клітку, де евакуюються гості і співробітники готелю”, – показує директорка готелю Оксана Семенюк.

Ольга Мазурок, адміністраторка рецепції, додає: “В нас є план дій, за яким ми мусимо працювати. Не спрацьовує сигналізація – ми телефонуємо на 101, повідомляємо, на якому поверсі виникла пожежа. Проводимо евакуацію наших гостей”.

“На прикладі даного готелю провели позапланову перевірку протипожежної та техногенної безпеки. Практично відпрацювали дії персоналу у разі виникнення пожежі, перевірили системи, управління евакуацією під час пожежі. Перевірили внутрішній пожежний водопровід, первинні засоби пожежогасіння, які є наявні і справні”, – розповів  заступник начальника Луцького міськрайонного відділу ДСНС Сергій Денисюк.

Детальніше у відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів