Поділитись:

На Волині дерево вибило в гуртожитку вікно і знищило дах

Четвер, 03 жовтня 2019, 15:52
На Волині дерево вибило в гуртожитку вікно і знищило дах

У Рожищі сильний вітер зламав стару вербу. Під час падіння дерево пошкодило дах гуртожитку і вибило вікно в кімнаті. 

Потужний буревій пронісся містом ще 30 вересня. Про подію повідомили на сторінці Рожищенського коледжу Львівського національного університету ветеринарної медицина та біотехнологій імені С. З. Гжицького у Facebook. 

Як йдеться у повідомленні, сильний пориві вітру зламав дерево, яке росло на прилеглій до навчального закладу земельній ділянці. Внаслідок падіння кроною дерева пошкоджено дах гуртожитку, на першому поверсі стовбуром вибито вікна кімнати, у якій проживає сім’я співробітника коледжу. На території навчально-виробничого господарства буревій пошкодив покрівлю зерноскладу та корівника.

Наразі проводяться розрахунки шкоди, нанесеної навчальному закладу стихійним лихом, та здійснюється ліквідація наслідків надзвичайної ситуації. Усіх студентів і працівників коледжу просять бути уважними та обережними під час негоди.

На Волині дерево вибило в гуртожитку вікно і знищило дахНа Волині дерево вибило в гуртожитку вікно і знищило дахНа Волині дерево вибило в гуртожитку вікно і знищило дахНа Волині дерево вибило в гуртожитку вікно і знищило дахНа Волині дерево вибило в гуртожитку вікно і знищило дахНа Волині дерево вибило в гуртожитку вікно і знищило дах

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів