Поділитись:

До місцевих бюджетів Волині надійшло понад три мільярди гривень податків

П'ятниця, 04 жовтня 2019, 17:43
До місцевих бюджетів Волині надійшло понад три мільярди гривень податків

Упродовж січня-вересня 2019 року до місцевих бюджетів на Волині сплачено 3 мільярди 344 мільйони гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДПС.

Це на 20,8 відсотка більше, ніж у січні-вересні минулого року.  Позитивна динаміка податкових надходжень до місцевих бюджетів залишається визначальним чинником, що дозволяє громадам планувати видатки на актуальні питання соціально-економічного розвитку, – констатують в ГУ ДПС у Волинській області.

«Окрім якісного процесу адміністрування податків з боку фахівців ДПС, бюджетний успіх громад значною мірою залежить від позиції органів місцевої влади в питаннях легалізації праці, реєстрації підприємництва та впорядкування земельних відносин. Фахівці податкової служби завжди долучаться в якості консультантів, а при потребі – у ролі ревізорів-контролерів, до діалогу з платниками податків, які втілюють бізнес-проекти на території громади, однак не завжди дотримуються вимог податкового законодавства», – наголошує в.о. начальника ГУ ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.

Посадовець підкреслив, що інформація від органів місцевого самоврядування про потенційні порушення в межах компетенції ДПС опрацьовується уважно та ретельно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів