Поділитись:

"Вчителько моя": у центрі Луцька педагоги влаштували танці (відео)

Субота, 05 жовтня 2019, 04:28

На Театральному майдані у Луцьку з нагоди Дня вчителя, який відзначають в першу неділю жовтня, відбулася руханка педагогів.

Більше сотні молодих фахівців, які цього року почали працювати у школах і дитсадках Луцька, виконали танець, що поєднав кілька стилів. Щоб відпрацювати хореографію, тренувалися три тижні, розповіла Людмила Прокоп’юк, вихователька дитсадка №1 у Луцьку.

“У нашому танці поєднані різні танцювальні стилі, це дуже цікаво для таких молодих педагогів як ми досить весело, цікаво”, – каже вихователька.

Вчителька Тетяна Літвінчук додає: “У флешмобі є різні стилі танцю, є вальс, рок-н-рол. Нам поставили цей танець, враховували наші правки”

Молоді педагоги розпочали танець під класичну мелодію пісні «Вчителько моя», яка змінилася на сучасніший ритм. Тетяна Морозюк перший рік викладає математику у середніх класах, ще навчається в університеті. Каже, щоб зробити постановку, молоді педагоги збиралися щодня. Репетиції тривали по півтори години.

“Вчителі теж сучасні, вони теж уміють танцювати, вони будь-що уміють, у нас зараз сучасні учні, тому ми вирішили так”, – розповідає Тетяна Морозюк.

Руханка молодих педагогів тривала близько п’яти хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Сіті Парку» затанцювали гарячий тверк (відео)

Надрукувати
мітки:
коментарів