Поділитись:

Батьки 14-річного вбивці виїхали з Ковеля, хлопець міг вживати наркотики (відео)

Субота, 05 жовтня 2019, 14:24
Батьки 14-річного вбивці виїхали з Ковеля, хлопець міг вживати наркотики (відео)

14-річний підліток, який з ножем напав на сусідів і вбив 41-річну жінку, ще до приїзду поліції повернувся на місце злочину і цікавився, що тут сталося. У день вбивства він прийшов до 16-річної доньки господарів попросити атлас, а вже ввечері повернувся та з ножами накинувся на родину.

Про це йдеться в сюжеті ТСН, – пишуть "Волинські новини".

Нагадаємо, трагедія сталася пізно ввечері 3 жовтня. Родина почула шум у літній кухні, коли вийшли, то побачили там свого неповнолітнього сусіда із ножами в руках, який кинувся на господарів. 41-річній жінці поцілив у серце. Вона загинула ще до приїзду медиків. Чоловік прооперований і перебуває в реанімації, донька отримала легкі травми. Свою вину підліток заперечує, проте показів не дає.

Хлопець захоплювався комп'ютерними іграми і, можливо, вживав наркотики. Про це повідомили вчителі в школі і сусіди підлітка. За словами вчителів, підліток був завжди ввічливий і адекватний, ніколи не мав проблем з поведінкою, прислужував в церкві. Вчився посередньо.

Однолітки хлопчика розповіли, що він захоплювався програмуванням і комп'ютерними іграми. Сусіди також натякнули, що, можливо, він щось приймав із заборонених препаратів.

Сім'я 14-річної дитини з рюкзаками покинула Ковель, адже перебуває в шоці від того, що сталося. Ніхто не міг очікувати такого від спокійної і скромної дитини. Якщо його провину доведуть - йому загрожує до 15 років ув'язнення.

Цікаво, що до приїзду поліції хлопець прийшов на місце злочину, який вчинив, і запитав, що тут сталося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів