Поділитись:

На Волині затримали п'яного водія на нерозмитненій автівці

Субота, 05 жовтня 2019, 22:21

На Любешівщині патрульні затримали нетверезого водія автомобіля «Opel».

Про нього повідомили небайдужі громадяни, йдеться на сторінці Любешівського відділення поліції у Facebook.

На лінію 102 надійшло одразу два повідомлення про те, що на дорозі сполученням Судче-Березна Воля водій легковика на іноземній реєстрації створює аварійну обстановку та перешкоджає дорожньому руху.

Патрульні затримали нетверезого водія автомобіля «Opel» на вказаній ділянці.

Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння та пройшов огляд у КНП «Любешівська ЦРЛ». Працівники поліції оформили адміністративні матеріали на водія легковика за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Розгляд справи по суті буде здійснено Зарічненським районним судом, за місцем проживання правопорушника.

Нагадуємо, що ч.1 ст.130 КУпАП передбачено адміністративну відповідальність за керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції, а також передачу керування транспортним засобом особі, яка перебуває в стані такого сп'яніння чи під впливом таких лікарських препаратів, а так само відмову особи, яка керує транспортним засобом, від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або щодо вживання лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку п'яний водій за 200 доларів хотів "порішати" з патрульними (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів