Поділитись:

Волинські спортсмени привезли медалі з чемпіонату із тхеквондо (фото)

Понеділок, 07 жовтня 2019, 13:36
Волинські спортсмени привезли медалі з чемпіонату із тхеквондо (фото)

Чемпіонат із тхеквондо (ВТФ), що закінчився вчора у Вінниці став призовим для волинських спортсменів.

Тож Волинь має у активі дві бронзи та срібло: Злата Хатер (категорія юнаки, жінки до 36 кг) та Ольга Боярчук (категорія юнаки, жінки до 33 кг) – посіли третє призове місце, а Ольга Коширець (категорія юнаки, жінки до 33 кг) – друге призове, – повідомляє відділ питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації. 

Серед хлопців результат дещо інший: Давид Мицюк (юнаки, чоловіки до 36 кг) та Артем Сергієнко (кадети, чоловіки до 37 кг) вибороли п’яту сходинку

До слова, вітчизняні тхеквондисти встигли отримати визнання і за кордоном. Так, 28-29 вересня спортсмени взяли участь в турнірі «BLACK TIGER», м. Снина (Словаччина). Серед 25 команд із 5 країн збірна України посіла перше загальнокомандне місце, а першими у юнаків були, власне, лучани.

Поіменно маємо такі результати:

  • Злата Хацик – юнаки, дівчата, категорія до 36 кг – І місце;
  • Дарина Саух – юніори, дівчата, категорія 49 кг – І місце;
  • Давид Мицюк – юнаки, категорія 34 кг – ІІІ місце:
  • Артем Сергієнко – кадети, категорія 37 кг –ІІІ місце. 

Волинські спортсмени привезли медалі з чемпіонату із тхеквондо (фото)Волинські спортсмени привезли медалі з чемпіонату із тхеквондо (фото)Волинські спортсмени привезли медалі з чемпіонату із тхеквондо (фото)Волинські спортсмени привезли медалі з чемпіонату із тхеквондо (фото)Волинські спортсмени привезли медалі з чемпіонату із тхеквондо (фото)Волинські спортсмени привезли медалі з чемпіонату із тхеквондо (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024