Поділитись:

Волинянин "відсидить" за вкрадений мішок із селітрою

Вівторок, 08 жовтня 2019, 13:00

Раніше судимий волинянин проведе 4 роки та 2 місяці у місцях позбавлення волі.

Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду.

Так, чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, викрав з піддону, який знаходився на вулиці поряд з приміщенням магазину мішок із селітрою вагою 25 кілограм, вартість якого 282 гривні. Обвинувачений вину в інкримінованому йому злочині визнав частково, суду показав, що справді вчинив крадіжку селітри, яка була у мішку, однак заперечив, що її було там 25 кілограмів, зазначивши, що було 8-15 кілограмів. 

Один із свідків повідомив, що коли він перебував вдома та ремонтував велосипед, до нього прийшов обвинувачений та запропонував йомі мішок із селітрою, за який просив літру горілки. Він стверджував, що приніс селітру з дому. Натомість, свідок, вивів чоловіка із власного подвір'я. 

Потерпіла просила не карати крадія, оскільки він повністю відшкодував їй збитки. Він, у свою чергую, теж попросив суд суворо не карати та дати йому шанс розпочати життя спочатку. 

Проте, суд, беручи до уваги неодноразову судимість чоловіка, його посередню характеристику за місцем проживання, вчинення нового умисного злочину у стані алкогольного сп'яніння, вирішив, що без ізоляції від суспільства, виправлення та перевиховання підсудного неможливе. 

Таким чоловіку призначили 3 роки позбавлення волі. Приєднавши до вироку ще невідбуте покарання, йому призначили остаточне покарання у вигляді 4 років та 2-х місяців позбавлення волі. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів