Поділитись:

До кінця 2019 року долар зросте до 26 гривень, – глава "СітіБанку"

Середа, 09 жовтня 2019, 09:14

Голова правління "Citibank" в Україні Олександр МакУортер спрогнозував, що до кінця року вартість долара буде рівні 26 гривень.

Про це він розповів в інтерв'ю виданню "Новое время".

"Наш офіційний прогноз зі зростання ВВП на цей рік становить 3,4 % і 3,5 % на наступний. Що стосується курсу гривні, на нього впливають притоки інвестицій в держоблігації. Загалом ми очікуємо, що до кінця року вартість долара дещо зросте і становитиме 26 гривень. У 2020 році, беручи до уваги менший приплив іноземних інвесторів на ринок і більш високий дефіцит платіжного балансу на тлі зростаючого внутрішнього попиту, вважаємо, що гривня ще трохи ослабне", – повідомив він.

Довідково: 

"Citibank" (СітіБанк) – один із найбільших банків США зі штаб-квартирою у Нью-Йорку. Входить у холдинг Citigroup. Належить до "Великої Четвірки" найбільших банків США. Citibank має дочірні банки та представництва у понад 100 країнах світу (зокрема й в Україні) і входить до десятки найбільших банків світу за рейтингом британського журналу The Banker. У листопаді 1998 року була заснована українська філія – ПАТ "СітіБанк", його головний офіс та єдине відділення у ньому розташовані в Києві на вулиці Ділова, 16Г. Банк веде консервативну бізнес-модель і обслуговує переважно іноземних корпоративних клієнтів групи Citi в Україні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів