Поділитись:

Чому займ онлайн став більш затребуваний, ніж банківський кредит в 2019 році*

Середа, 09 жовтня 2019, 10:39
Чому займ онлайн став більш затребуваний, ніж банківський кредит в 2019 році*

Популярність короткострокових кредитів повзе вгору. Громадяни стали частіше звертатися до послуг мікрофінансових установ, щоб отримати для себе позику на карту. Кредитори довели свою лояльність по відношенню до клієнта, його обставинам, вимушених взяти гроші онлайн.

Зараз, щоб взяти кредит без відмови на Файненс.юа в режимі онлайн або готівкою достатньо всього лише зайти на сайт, порівняти кращі пропозиції і залишити заявку на позику не виходячи з дому.

Ера банків

Раніше для вирішення фінансових питань люди зверталися до банківських установ. Це був чи не єдиний варіант позичити кошти в борг. Банки від такої ситуації отримували пряму вигоду, але виставляли жорсткі умови майбутнім платникам. Ті, хто не відповідав критеріям, могли звертатися в не такі надійні і більш дорогі за відсотками установи.

Ситуація з позиками онлайн змінилася з появою фінансових організацій небанківського типу. Ці МФО, проаналізувавши ринок кредитів, прийняли рішення видавати позики миттєво, та не ділячи клієнтів на проблемних і благополучних.

Банки ж залишаються оптимальним рішенням для довгострокових кредитів, або в тих випадках коли в борг потрібна велика сума від 20000 грн.

Які бувають МФО

Розрізняють в Україні два типи мікрофінансових компаній, де можна вигідно взяти кредит онлайн, а після закривати в міру приходу заробітної плати:

  • Працюють на прикладі звичайних кредитних компаній, підписуючи договори в стаціонарних офісах.
  • Фірми, що видають гроші віддалено

Всі вони готові позичити гроші без початкового внеску і інших оплат українцям на 30 днів. Передбачена і пролонгація угоди, якщо на дату закінчення договору погасити всі нараховані відсотки.

Плюси співпраці з мікрофінансовими компаніями

На ринку споживчого кредитування превалюють МФО. Вони видають гроші на картку в невеликих сумах без комісій і додаткових платежів. Йдеться про 500 - 3000 гривнях на термін до місяця. Частина з них працює з більш високими сумами - до 25000 гривень на період до року. Гроші направляють відразу на картку клієнта.

Переваги кредитів від МФО очевидні:

  • Доступність.
  • Розумна переплата.
  • Оформлення в онлайн режимі.
  • Мінімальні вимоги до платників.
  • Швидкість угоди.

Знайти традиційні МФО з офісами в місті легко. Вони мають розгалужену мережу філій практично у всій Україні. Розташовуються зазвичай в місцях скупчення людей, автовокзалах, ТРЦ, ринках, супермаркетах і на головних вулицях міста.

Як взяти позику онлайн в МФО

З використанням унікальних технологій видача кредиту в мікрофінансових організаціях проходить всього за 15 хвилин. На більш ефективну співпрацю з клієнтами, яку не можуть запропонувати банки. На ділі процедура кредитування через компанії небанківського типу виглядає так:

  • Оформляється заявка за допомогою кредитного калькулятора із зазначенням суми і терміну позики.
  • Клієнти проходять реєстрацію на сайті МФО. Потрібно вказати свої персональні дані, інформацію з паспорта, ІПН.
  • Після позитивної відповіді, слід перечитати договір і погодитися з його умовами, підтвердивши відповідь за допомогою СМС-коду. Код прийде на особистий номер телефону.
  • Після підписання документа кредит на карту перераховується протягом хвилини.

Це найлегший спосіб швидко покращити своє фінансове становище. Конкурентів у МФО поки немає в Україні.

Надрукувати
мітки:
коментарів