Поділитись:

Інспектори з паркування у Луцьку виписали майже сім тисяч постанов

Четвер, 10 жовтня 2019, 14:33

З 17 квітня 2019 року на території міста Луцька працюють інспектори з паркування департаменту муніципальної варти.

Водії-порушники відчули на собі особисто дію законів України «Про дорожній рух» та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів», – інформує у Facebook департамент муніципальної варти Луцькради. 

Інспектори департаменту виносять постанови та накладають адміністративні стягнення у справах про адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху та за порушення правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів, зафіксованих у режимі фотозйомки (відеозапису). Загалом інспекторами департаменту винесено 6700 постанов. 

Зазначимо, що впродовж десяти банківських днів з дня винесення постанови на власника транспортного засобу, що здійснив порушення у сфері паркування, діє пільговий період, протягом якого є можливість здійснити оплату у розмірі лише 50 % від суми штрафу. Зазначена норма є своєрідним «стимулом», що дозволяє порушнику економити свої кошти та пришвидшити оплату за винесеною постановою. 

З перших днів винесення постанов порушники активно користуються пільговим періодом, відтак станом на 10.10.2019 року сплачено до місцевого бюджету м. Луцька 1 063 016.05 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів