Поділитись:

"Мандрівний" кіоск: мешканців Львівської залишать без шаурми

Четвер, 10 жовтня 2019, 15:04

Власника кіоску "Король Дамаск", який забрали з центру Луцька, а згодом встановили на вулиці Львівській, знову змусять демонтувати його упродовж одного дня.

Про це йдеться у проєкті рішення Луцького міськвиконкому від 10 жовтня 2019 року.

Як зазначається у документі, кіоск "Король Дамаск" розташований на вулиці Львівській, 61 без відповідних правовстановлюючих та дозвільних документів.

Нагадаємо: лучани обурилися появою в центрі міста кіоску "Король Дамаск", в якому продають шаурму. У відповідь радник Луцького міського голови Ігор Поліщук запевнив, що споруду, яка розташована тут незаконно, демонтують. Своїм рішенням Луцький виконком зобов'язав підприємицю Оксану Імберовську, яка є дружиною депутата Волинської обласної ради, протягом одного дня демонтувати торговельний кіоск та відновити благоустрій території на вулиці Лесі Українки, 58. 2 жовтня скандальний кіоск знесли.

Проте до департаменту муніципальної варти почали надходити скарги від жителів міста стосовно того, що кіоск розмістили біля будинку на вул. Львівській, 61 без необхідних дозвільних документів.

Згідно з інформацією управління містобудування та архітектури, проєктно-дозвільна документація на розміщення вказаної тимчасової споруди відсутня.

"Враховуючи те, що власник тимчасової споруди свідомо розмістив її на земельній ділянці комунальної власності без дозвільних документів, вважаємо за доцільне провести демонтаж", – йдеться у пояснювальній записці до проєкту рішення.

Отже, зазначається в документі, кіоск "Король Дамаск" на вул. Львівській, 61 встановлений на земельній ділянці комунальної власності без відповідних дозвільних документів, а тому підлягає демонтажу протягом одного дня з дати ухвалення цього рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У луцькому парку погодили роботу трьох кіосків для торгівлі

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів