Поділитись:

У Боратинській ОТГ зібрали овочі для госпіталю ветеранів війни (відео)

Четвер, 10 жовтня 2019, 23:15

У Боратинській об’єднаній територіальній громаді сьогодні, 10 жовтня, збирали овочі. Городину передадуть обласному госпіталю ветеранів війни. До благодійності могли долучитись усі охочі. Селяни залишали картоплю, моркву, буряки поблизу своїх обійсть, її забирали працівники місцевого комунального підприємства. Ті ж, хто був вдома, власноруч висипали овочі до тракторів, які впродовж дня їздили сільськими вулицями, пише Суспільне.

Картопля, буряки, морква – місцеві дають те, що вирощують на городах.

“В мене картопля не вродила, я рішила підтримати буряками, те, що є, те даю. Знаю, що всім треба. Син у мене в АТО служить, я знаю, що всіх треба, і тих хлопців кормити, вони там на реабілітації, хай їм Бог дає здоров’я і все добре”, “Картошки дали. Кожен рік збирають, то на госпіталь, для лікарні. Треба, а хто поможе, окрім селянина? Ніхто не поможе”, – кажуть мешканці Боратина.

Як розповів представник сільради Анатолій Левчук, на території Боратинської ОТГ сьогодні їздили два трактори:

“Ми дали оголошення в соцмережі, на сайт громади, через депутатів попрацювали. Територія – 12 сіл, працюють робітники КП з ранку, збираються централізовано овочі і завозиться в лікарню на їх потреби”.

Зі слів Анатолія Левчука, городину для потреб лікарень в Боратинській ОТГ збирають щороку. Торік овочі передали Луцькій районній лікарні, цього року відвезуть до обласного госпіталю ветеранів війни. Як розповіла тимчасово виконувачка обов’язків директора Волинського обласного госпіталю ветеранів війни Тетяна Масікова, овочі отримують від волонтерів не вперше. Провізія, з її слів, допомагає закладу поповнити запаси на зиму.

"Першими почали возити овочі афганці, атовці. Буквально вчора з Ратно привезли тонну картоплі і тонну моркви. Вони самі собі забезпечують зимування, харчування. Ну, і Луцький район долучається до того, щоб ми могли заготовити овочі на зиму. Це дуже суттєва підтримка, ми дуже вдячні всім", – додала Тетяна Масікова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
05 березня 2024
14 лютого 2024
01 лютого 2024
05 січня 2024
28 грудня 2023
21 грудня 2023
15 грудня 2023
06 грудня 2023
06 листопада 2023
04 листопада 2023