Поділитись:

У Луцьку на Відродження демонтували незаконний торговий павільйон (фото)

П'ятниця, 11 жовтня 2019, 04:27
У Луцьку на Відродження демонтували незаконний торговий павільйон (фото)

У Луцьку на проспекті Відродження, 7 демонтували торговий павільйон, який вже тривалий час стояв там без відповідних дозвільних документів.

Про це йдеться на сторінці муніципалів у Facebook.

Департаментом муніципальної варти згідно рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 20.01.2016 №3-5 «Про демонтаж тимчасової споруди на пр-ті Відродження 7» проведено демонтаж торгового павільйону за вказаною адресою.

Слід зазначити, що ця тимчасова споруда вже тривалий час стояла без відповідних дозвільних документів, а суб’єкт господарювання не сплачував ніяких коштів за її розміщення. Департамент муніципальної варти неодноразово звертався до власника та зобов’язував його здійснити демонтаж в добровільному порядку, проте всі вимоги департаменту були проігноровані.

Роботи з демонтажу незаконних тимчасових споруд на території міста будуть продовжуватись.

У Луцьку на Відродження демонтували незаконний торговий павільйон (фото)У Луцьку на Відродження демонтували незаконний торговий павільйон (фото)У Луцьку на Відродження демонтували незаконний торговий павільйон (фото)У Луцьку на Відродження демонтували незаконний торговий павільйон (фото)У Луцьку на Відродження демонтували незаконний торговий павільйон (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів