Поділитись:

З підошвою, заповненою святою водою: Nike випустив "взуття Ісуса" за $3000

П'ятниця, 11 жовтня 2019, 02:56

Компанія Nike разом з бруклінською дизайнерскою компанією MSCHF випустила нову модель кросівок, яка називається «кросівки Ісуса». Про це повідомило видання NyPost, передає theБабель.

«Взуття Ісуса», яке з’явилося на сайті Nike, розкупили за лічені хвилини. Кросівки зроблені з вовни з ладаном, до шнурка правого кросівка привʼязано розпʼяття, а в порожнисту підошву налита свята вода. Для додання взуття «святого» виду творці прикрасили її збоку цитатами з Євангелія від Матвія.

«Нам було цікаво, як би виглядала колаборація з Ісусом Христом? – каже глава комерційного відділу бруклінського бренду MSCHF Деніел Грінберг. – Я сам єврей, але єдине, що я знав, – це те, що він ходив по воді».

Компанія MSCHF розробила новий дизайн, щоб привернути увагу до культу споживання. Вони хотіли вказати на те, що захоплення людей одягом і трендами стає схожим на релігію.

Деніел Грінберг запевняє, що «свята вода» надійшла від першоджерела, тобто була доставлена прямо з річки Йордан, з Ізраїлю, де у нього «є знайомі».

Одна пара кросівок коштує 3 тисячі доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: KaDar: як у Луцьку виготовляють найкраще в Україні взуття*

Надрукувати
мітки:
коментарів