Поділитись:

Від малюків до депутатів: де у Луцьку найкраще навчають англійської*

Субота, 12 жовтня 2019, 14:50
Від малюків до депутатів: де у Луцьку найкраще навчають англійської*

Знання іноземної сьогодні – вимога часу. Проте мало кому вдалося вивчити іноземну на достатньому рівні у школі чи в університеті. На щастя, у Луцьку є сімейний клуб англійської мови «Мандарин» – одна з кращих мовних шкіл.

Спектр послуг

Хочете, аби дитина отримала високий бал на ЗНО з англійської або ж самі давно збираєтеся опанувати цю мову? У «Мандарині» можна вивчити англійську усього за 4 місяці. Уроки доступні як для дорослих, так і для дітей. Дитячі заняття відбуваються у формі гри та цікавих завдань, дорослі – повністю «занурюються» в іншомовне середовище. 

Від малюків до депутатів: де у Луцьку найкраще навчають англійської*

Безкоштовні клуби

В «Мандарині» діють спеціальні безкоштовні клуби з вивчення іноземної. Так кожен студент додатково до основних занять може відвідувати ці заходи.

«Тематика наших клубів найрізноманітніша: фільми мовою оригіналу, кухня народів світу, мистецтво, – розповідає керівник мовного центру Юлія Яковлюк. – На заняття ми часто запрошуємо спеціальних гостей: художників, стюардес, шеф-кухарів. Афішу таких клубів ми розміщуємо щомісяця на наших ресурсах у соцмережах».

Від малюків до депутатів: де у Луцьку найкраще навчають англійської*

Професійні викладачі

На першому місці при відборі працівників – професіоналізм. Викладачами центру «Мандарин» є навіть кандидати наук. Вражає факт: у команді є викладачі, які працюють тут із перших днів заснування мовного центру. Для підвищення професійного рівня для них тут щомісяця організовують семінари, тренінги та вебінари.

Успіхи учнів

Найбільшими досягненнями у «Мандарині» вважають успіхи учнів, які стали переможцями олімпіад, міжнародних програм, володарями грантів. Лучанин Юрій після інтенсивного курсу англійської переїхав до Китаю і тепер сам навчає маленьких китайців, а школяр Денис став лауреатом престижної американської програми FLEX. Таких історій у «Мандарині» ще добрий десяток, і за кожною з них – наполеглива праця як учнів, так і викладачів.

Учні з усього світу

Цьогоріч «Мандарину» виповнюється 10 років.

«За цей час ми заслужено визнані однією з кращих мовних шкіл нашого міста. Кількість наших клієнтів налічує понад 4500 учнів з Луцька, Києва, Кам'янця-Подільського, Черкас, Одеси, Польщі, Чехії, Німеччини, Ізраїлю, США та Канади. Все це стало можливим завдяки Інтернет-технологіям та навчанню через скайп», – розповідають у «Мандарині».

Хто навчається у «Мандарині»

Клієнтами мовного центру є депутати, програмісти, художники, музиканти, студенти, вчителі, лікарі та, звичайно ж, діти. Цікаво, що у школі планують розпочати заняття іноземною з чотирирічними малюками.

«Зі своїм крихітним синочком я займаюся англійською з трьох місяців за методикою Домана, і у свої 10 місяців він показував вражаючі результати!» – зізнається керівник мовного центру.

Від малюків до депутатів: де у Луцьку найкраще навчають англійської*

Якою б не була ваша мета – вивчити іноземну самому чи віддати дитину у хорошу мовну школу – варто спробувати заняття у «Мандарині», аби переконатися: це дійсно найкращий центр іноземних мов.

Адреса: м.Луцьк, РЦ «Промінь», просп. Президента Грушевського, 2, 3-й поверх.

Тел.: +38 (066) 703 78 73.

Надрукувати
мітки:
коментарів
15 грудня 2023
08 грудня 2023
27 листопада 2023
24 листопада 2023
22 листопада 2023
09 листопада 2023
07 листопада 2023
04 листопада 2023
13 липня 2023
11 липня 2023