Поділитись:

У луцькому супермаркеті 92-річну бабусю довели до сліз через дві шоколадки

Субота, 12 жовтня 2019, 16:46
У луцькому супермаркеті 92-річну бабусю довели до сліз через дві шоколадки

У луцькому супермаркеті охоронець довів до сліз 92-річну бабусю, звинувативши її в крадіжці двох плиток шоколаду.

Про прикрий випадок у мережі "Фейсбук" написала режисерка телеканалу UA:Волинь Вікторія Поліщук.

Інцидент стався у супермаркеті "АТБ-Маркет" на проспекті Соборності в Луцьку. Зі слів Вікторії Поліщук, при вході дебелий охоронець дуже грубо розмовляв із бабусею.

"Бідолашна, уся тремтіла, плакала та не могла промовити жодного слова. Усі просто проходили мимо, "любопитно" заглядаючи", – зазначила режисерка.

Охоронець звинувачував літню жінку у крадіжці двох шоколадок.

"Коли я сказала, що хочу оплатити дану крадіжку, він накинувся на мене так, що аж моя стійка нервова система не витримала. Почав говорити, що я підтримую крадіжку, звинувачувати у тому, що в мене є чоловік, який мене фінансово утримує, і я вся така "крута". Вимагав, щоб я оплатила йому кошти у 5-ти кратному розмірі, – написала Вікторія Поліщук. – Коли я все таки домоглася свого і оплатила суму аж в 38 грн, він просто забрав цей шоколад і хотів назад занести на полицю. Тут уже втрутились інші не байдужі люди і з надмірною пихатістю та зверхністю він віддав покупку бабусі.

Як з'ясувала Вікторія Поліщук, бабусі Каті 92 роки. Купити шоколад за акційною ціною її попросила сусідка. Бабуся оплатила свої покупки, а про шоколад забула.

"І не важливо, хто правий в цій історії, важливо інше. Невже так важко ввійти в ситуацію, поговорити, вирішити її без сліз та нервів. Ніхто не знає, скільки цій бабусі ще залишилось...і чи історія з шоколадками не могла стати для неї останньою... Невже показувати свою силу та впливовість перед слабшими стало в моді? Невже ці 38 гривень варті сліз цієї маленької щирої бабусі?" – йдеться в дописі Вікторії Поліщук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помилився тролейбусом: у Луцьку небайдужий студент допоміг школяру дістатися додому

Надрукувати
мітки:
коментарів
21 квітня 2024
17 квітня 2024
06 квітня 2024
05 квітня 2024
03 квітня 2024
02 квітня 2024
26 березня 2024
21 березня 2024
15 березня 2024
08 березня 2024